Marina Golden Bay voordelen

Wat zijn de top 13 voordelen van dit luxe condominium

Kopen Marina Golden Bay: Een uitstekende investeringskans – Het aanbieden van luxueus wonen, een strategische locatie en een uitstekend potentieel voor hoge rendementen in de bloeiende vastgoedmarkt van Pattaya.

Leestijd

4 minuten

Waarom kiezen voor luxe

marina Golden Bay

Pattaya, de betoverende kuststad van Thailand, is altijd al een bestemming van allure geweest, waar ongerepte stranden worden gecombineerd met bruisend entertainment. Temidden van dit betoverende landschap, de Marina Golden Bay staat hoog als een bewijs van luxe leven. Hier zijn 13 dwingende redenen waarom Marina Golden Bay zou uw eerste keuze moeten zijn als u op zoek bent naar een leven vol weelde en gemak:

1. Ongeëvenaarde luxe in aanbouw

Marina Golden Bay is ingesteld om het luxe leven in Pattaya opnieuw te definiëren. Als het grootste en meest prestigieuze condominium dat momenteel in aanbouw is in de stad, belooft het ongeëvenaarde grootsheid en verfijning te bieden.

2. Toegankelijke welvaart

 Vanaf slechts 2.5 miljoen THB, Marina Golden Bay heeft een aantrekkelijke betaalbaarheidsfactor die het genieten van luxe leven een realiteit maakt voor een breder spectrum van individuen.

3. Oase van recreatie – Kopen Marina Golden Bay

 Ervaar de belichaming van vrije tijd met zijn betoverende waterpark en Sky Pools op de 28e verdieping, zodat u zich kunt onderdompelen in ongeëvenaarde ontspanning en plezier.

4. Uitgebreide wellnessfaciliteiten

 Verhoog uw welzijnsreis door ultramoderne sportscholen, sauna's en stoomkamers, die u de perfecte ontsnapping bieden om zowel lichaam als geest te verjongen. Een speciaal café vormt een verdere aanvulling op dit wellnessparadijs.

5. Hemelhoge elegantie

 Geniet van een verhoogde levensstijl in de Sky Lounge & Bar op de 51e verdieping. Staar naar een panoramisch uitzicht op de skyline van Pattaya terwijl u geniet van voortreffelijke culinaire creaties en ambachtelijke dranken.

6. Vertrouw op uitmuntendheid

 Marina Golden Bay draagt ​​met trots de erfenis van ontwikkeling door een bekroonde nummer 1 ontwikkelaar, zodat uw investering wordt ondersteund door ongeëvenaarde expertise en visie.

7. Toplocatie in het stadscentrum

 Genesteld in het hart van Centraal Pattaya, plaatst dit condominium u midden in het bloeiende stadsleven, maar biedt het toch een oase van rust, een balans tussen gemak en sereniteit.

8. Vreemdelingvriendelijk eigendom

 Geniet van het voorrecht van volledig buitenlands condo-eigendom, zodat uw investering een veilig wettelijk kader heeft.

9. Perfectie in onderhoud

 Marina Golden BayHet toegewijde onderhoudsteam van hoge kwaliteit garandeert dat uw woonervaring vlekkeloos en probleemloos blijft, zodat u echt kunt genieten van de aangeboden luxe.

10. Betalingsplannen op maat

 Met flexibele betalingsplannen van 24 maanden, Marina Golden Bay past bij uw financiële gemak, waardoor de overgang naar luxe leven soepeler dan ooit verloopt.

11. Naadloze aankoopervaring

 Navigeren op het pad naar een luxueuze levensstijl is nog nooit zo eenvoudig geweest. Marina Golden Bay zorgt voor een gestroomlijnd en probleemloos aankoopproces, zodat u zich kunt concentreren op de opwinding van uw nieuwe hoofdstuk.

12. Nabijheid van luchthavens

 Met U-Tapao Airport op slechts 30 minuten afstand en Bangkok op slechts 1.5 uur rijden, Marina Golden Bay biedt uitzonderlijke toegang tot wereldwijde reishubs, waardoor uw reis naar binnen- of buitenland moeiteloos gemakkelijk wordt.

13. Hoog investeringsrendement

 Investeren in Marina Golden Bay gaat niet alleen over het ervaren van luxueus leven; het is ook een strategische financiële zet. Met zijn toplocatie, uitzonderlijke voorzieningen en de bewezen staat van dienst van de bekroonde ontwikkelaar, Marina Golden Bay biedt een veelbelovende mogelijkheid voor een hoog investeringsrendement. Aangezien Pattaya steeds populairder wordt als wereldwijde bestemming, is uw investering in Marina Golden Bay kan in de loop van de tijd mogelijk een indrukwekkend rendement opleveren, wat een aantrekkelijke financiële dimensie toevoegt aan uw luxe woonervaring.

13 redenen om te kopen Marina Golden Bay: Uw Ultieme Luxe Condominium in Pattaya, Thailand

In het hart van het levendige canvas van Pattaya, Marina Golden Bay komt naar voren als het meesterwerk dat de essentie van weelde, gemak en modern leven omvat. Met een veelheid aan ongeëvenaarde kenmerken en een ongeëvenaarde toewijding aan luxe, staat het als een uitnodigend toevluchtsoord waar de geneugten van het leven opnieuw worden gedefinieerd. Koop een Marina Golden Bay appartement vandaag en begin aan een reis waarbij elk moment een bewijs is van uw verfijnde smaak en veeleisende levensstijl.

Als u staat te popelen om onmiddellijke bewoning in een voltooid condominium met tal van luxe voorzieningen, raad ik u aan uw aandacht te richten op City Garden Olympus. anders Marina Golden Bay, die nog tot 2027 in aanbouw is, City Garden Olympus is onlangs afgerond en heeft nog maar een beperkt aantal beschikbare appartementen.

Schiet op

CONTACT

Het aantal beschikbare appartementen voor de prijs van vandaag is beperkt. Neem nu contact op voor een aanbieding met korting.

BOEK BEZICHTIGING

fout: Oeps niet stelen! Inhoud is beveiligd.

Brochure-pdf

DOWNLOAD

 
voor -30%

Neem vandaag nog contact met ons op

AANBIEDING OP MAAT

 
voor -30%