Investering

Winnaar van de prijs voor het meest investeringspotentieel in onroerend goed

Marina Golden Bay: Een uitstekende investeringskans – Het aanbieden van luxueus wonen, een strategische locatie en een uitstekend potentieel voor hoge rendementen in de bloeiende vastgoedmarkt van Pattaya.

Leestijd

4 minuten

Onroerend goed investeringen

marina Golden Bay

Grootste luxe condominiumproject in centraal Pattaya, Thailand, met meer dan 1800 eenheden. Ontwikkelen met (ROI) Return on Investment in het achterhoofd

Als het gaat om investeringen in onroerend goed, zijn er maar weinig kansen die de allure van kunnen evenaren Marina Golden Bay in centraal Pattaya, Thailand. Met meer dan 1800 eenheden is dit luxueuze condominiumproject een bewijs van weelde, verfijning en slimme investeringskeuzes. Met een toplocatie, eersteklas voorzieningen en een ontwikkelaar die bekend staat om zijn succes, Marina Golden Bay heeft de prijstitel verdiend van de "DE MEESTE INVESTERINGSPOTENTIEEL VASTGOED AWARD” met een niet aflatende focus op Return on Investment (ROI).

  1. Investeringspotentieel en betaalbare instapprijzen

Marina Golden Bay heeft lof geoogst voor zijn opmerkelijke investeringspotentieel. Beleggers die willen profiteren van de bloeiende vastgoedmarkt in Pattaya, vinden hier een uitstekende kans. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit project zijn de betaalbare instapprijzen (bekijk onze prijslijst), waardoor het toegankelijk wordt voor een breder scala aan investeerders. Met verschillende beschikbare formaten en typen eenheden, kunnen beleggers kiezen op basis van hun budget en investeringsdoelen.

  1. Vreemdelingenvriendelijk eigendom van onroerend goed

Volgens de Thaise wet kunnen buitenlanders tot 49% van het totale vloeroppervlak van een condominiumproject bezitten. At Marina Golden Bay, alle beschikbare appartementen uit ons exclusieve aanbod voldoen aan de regels voor quota voor buitenlanders, waardoor buitenlandse investeerders volledig eigenaar kunnen zijn van hun gekozen eenheden met volledige eigendomsrechten. Deze aansprekende functie heeft daar in belangrijke mate aan bijgedragen Marina Golden Bay's status als een zeer gewilde bestemming voor wereldwijde investeerders die het meeste willen halen uit de bloeiende vastgoedmarkt in Pattaya.

  1. Trackrecord van succes van de ontwikkelaar

Het succes van elk vastgoedproject hangt af van de expertise en het trackrecord van de ontwikkelaar. Marina Golden Bay is ontwikkeld door een gerenommeerd bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en levert uitzonderlijke projecten zoals City Garden Olympus, City Garden Pattaya, City Garden Tower, The Cloud, City Garden Pratumnak, City Garden Tropicana en Paradise Ocean View, allemaal bekend als een van de beste condominiums om in te wonen met top Google map reviews. Deze staat van dienst geeft beleggers het vertrouwen dat hun investering in veilige handen is, met een grotere kans op een substantieel rendement in de loop van de tijd.

  1. GTG-ontwikkelaar: Condominium Mastermind geëerd met topprijzen”

Maak kennis met Global Top Group, een meesterbrein in een condominium dat is overladen met prestigieuze onderscheidingen. Marina Golden Bay, gekroond tot "Winnaar van de Most Investment Potential Real Estate Award", toont hun aantrekkingskracht op slimme investeerders. City Garden Tower's "Best High-Rise Condo Architectural Design" en "Best Luxury Condo Development" dragen bij aan hun charme, terwijl The Cloud's "Best Betaalbare Condo Development" inclusiviteit onthult. Erkend als de "Best Boutique Developer" door Thailand Property Awards, blinken ze uit in het creëren van exclusieve woonruimtes. Met een wereldwijde fanbase prijst Uoolo (China) ze als "Het meest populaire overzeese merk". Het kunstenaarschap van de ontwikkelaar blijft zowel bewoners als investeerders boeien en stelt nieuwe normen voor de industrie.

  1. Ultramoderne voorzieningen

Marina Golden Bay onderscheidt zich door een indrukwekkend scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om bewoners en gasten een ongeëvenaarde woonervaring te bieden. Een van de opvallende kenmerken zijn de adembenemende sky-pools op de 28e verdieping die een panoramisch uitzicht bieden op de skyline van Pattaya. Het project omvat ook volledig uitgeruste sportscholen, sauna's en andere recreatieve voorzieningen, waardoor een levensstijl van uiterste luxe en comfort voor bewoners wordt gegarandeerd en de aantrekkelijkheid van het pand voor potentiële huurders wordt vergroot.

  1. Trend Toplocatie

Locatie is een kritieke factor bij het overwegen van investeringen in onroerend goed, en Marina Golden Bay blinkt uit in dit aspect. Gelegen in Centraal Pattaya, is de ontwikkeling strategisch gepositioneerd om te profiteren van de groei en populariteit van het gebied. Met de nabijheid van winkelcentra, uitgaansgebieden en het strand, Marina Golden Bay belooft een uitzonderlijke levensstijl voor haar bewoners en uitstekende huurvooruitzichten voor investeerders.

  1. Meubelpakketten en huurovereenkomsten

Om het investeringsproces gemakkelijker te maken voor kopers, Marina Golden Bay biedt meubelpakketten aan, waardoor investeerders hun units moeiteloos kunnen inrichten. Bovendien biedt de beschikbaarheid van huurovereenkomsten een aantrekkelijke optie voor diegenen die passief inkomen willen genereren uit hun vastgoedinvestering. Het beheerteam van het gebouw kan alle aspecten van huur, onderhoud en betalingen namens u afhandelen, waardoor u volledige gemoedsrust en gemak krijgt.

  1. Nieuwe hogesnelheidstreinverbinding Bangkok-Pattaya

Marina Golden BayDe aantrekkingskracht van het project krijgt een grote boost met de aankomende treinverbinding tussen Bangkok en Pattaya, die beter vervoer tussen de steden belooft en de toegankelijkheid van het project verbetert. Deze infrastructuurontwikkeling heeft het potentieel om de waarde van onroerend goed in het gebied te verhogen. Wat nog meer aanlokkelijk is, is de toevallige opening van het spoor van de hogesnelheidstrein, synchroon met de voltooiing van Marina Golden Bay, een gouden kans voor een onmiddellijke prijsverhoging. Het gemak en de toegankelijkheid van de hogesnelheidstrein zullen de interesse en de vraag naar dit uitzonderlijke project zeker aanwakkeren. Maak je klaar voor een spannende vastgoedreis als nooit tevoren!

Marina Golden Bay: Uw weg naar succes in de vastgoedmarkt van Pattaya

Marina Golden Bay biedt een gouden kans voor vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar een luxe en veelbelovende onderneming in Centraal Pattaya, Thailand. Met zijn enorme aantal eenheden, toplocatie, reputatie van ontwikkelaar, ultramoderne voorzieningen en veelbelovend investeringspotentieel, staat dit project hoog tussen zijn concurrenten. Of u nu op zoek bent naar een thuis weg van huis, een slimme investering of een combinatie van beide, Marina Golden Bay biedt een verleidelijk voorstel dat zorgvuldige overweging verdient. Als het "Grootste luxe condominiumproject in centraal Pattaya", zal het ongetwijfeld schitteren als een juweel in het vastgoedinvesteringslandschap.

Schiet op

CONTACT

Het aantal beschikbare appartementen voor de prijs van vandaag is beperkt. Neem nu contact op voor een aanbieding met korting.

BOEK BEZICHTIGING

fout: Oeps niet stelen! Inhoud is beveiligd.

Brochure-pdf

DOWNLOAD

 
voor -30%

Neem vandaag nog contact met ons op

AANBIEDING OP MAAT

 
voor -30%