Gallery

Gallery

Buitenzijde

Marina Golden Bay, dat in 2027 voltooid moet zijn, is voorbestemd om het nieuwe toppunt van luxe in Pattaya, Thailand te worden, met twee torens van 51 verdiepingen en een uitgestrekt complex met meer dan 1800 appartementen.

Showroom

1 Slaapkamer

Ontdek een reeks veelzijdige opties op Marina Golden Bay, Inclusief meerdere appartementen van 30 m² of 40 m², waarbij de exclusieve hoekeenheden van het hoogste prestige nog beschikbaar zijn.

Showroom

2 Slaapkamer

Pas uw woonruimte aan uw voorkeuren aan door meerdere appartementen met 1 slaapkamer naadloos te combineren tot ruime eenheden met 2 slaapkamers, beschikbaar in zowel de indelingen 60 m² als 40 m².

Meer foto's

Op Instagram

Word onderdeel van onze uitgebreide Instagram-community en krijg toegang tot een schat aan livefoto's en blijf op de hoogte van de laatste bouwvoortgangen.

Youtube Channel

Voel je uitgenodigd om ons YouTube-kanaal te verkennen, waar we regelmatig updates over de bouwvoortgang en boeiende introductievideo's delen.

 
☆☆☆☆☆

Onze Reviews

Google maps

4.7/5

Hoogst gewaardeerde woon- en investeringsflat in Pattaya, Thailand

Mandy Revelle
Mandy Revelle
Lees meer
Mooie luxe eigendommen om in te investeren. Het bedrijf bestaat al heel lang en heeft veel sites om te investeren en of kant-en-klare appartementen te kopen/huren.
Андрей Вихрев
Андрей Вихрев
Lees meer
Nieuw in aanbouw interessant appartement van 50 verdiepingen, in ieder geval op een goede locatie
นางฟ้า ชาลี
Ik denk dat het goed is
Lees meer
De uitstraling van het gebouw is zeer iconisch. De locatie ligt in het hart van Pattaya, de beste locatie om te investeren en te wonen. Als u het als investering koopt, krijgt u zeker een goed rendement.
Diana R.
Diana R.
Lees meer
Het beste appartement in de stad !!! Locatie is geweldig, de prijs is niet zo duur en het personeel is erg vriendelijk (winkelcentrum Royal Garden Plaza, hoofdingang vanaf de strandweg, naast koffiebar Starbucks), er is het belangrijkste verkoopcentrum van de tentoonstelling!
Vorige
Volgende

Schiet op

CONTACT

Het aantal beschikbare appartementen voor de prijs van vandaag is beperkt. Neem nu contact op voor -30%.

BOEK BEZICHTIGING

fout: Oeps niet stelen! Inhoud is beveiligd.

Brochure-pdf

DOWNLOAD

 
voor -30%

Neem vandaag nog contact met ons op

AANBIEDING OP MAAT

 
voor -30%